Hjälp och support 031 – 333 44 33

Om Baricol Bariatrics

Terapianpassade helhetslösningar

Baricol Bariatrics AB utvecklar, producerar och säljer skräddarsydda produkter och tjänster för personer som genomgått en överviktsoperation. Inom företaget Baricol Bariatrics AB finns sjukvårdsexpertis (läkare & dietist) samt personer med lång erfarenhet från läkemedelsindustrin. Gemensamt är att specialintresset är överviktskirurgi. Dessutom samarbetar företaget med några av Nordens främsta obesitaskirurger, dietister och forskare.

Baricol Bariatrics är ett företag som arbetar långsiktigt och som avser att etablera sig på fler marknader runtom i världen. Vi är ett svenskt bolag med engagerade ägare, däribland statliga ALMI.

Baricol Bariatrics AB är involverade i, och stödjer ett antal forsknings- och utbildningsprojekt, inom området överviktskirurgi såsom AMOS2 (www.amos2.se) och MDFO (Multidisciplinärt Forum för Obesitaskirurgi).

Vad vill vi åstadkomma?

Då det finns behov av förbättringar avseende eftervården för överviktsopererade, satsar vi på att utveckla terapianpassade helhetslösningar för att möta dessa utmaningar. Vår första produkt, Baricol® Complete, togs fram för att göra livet enklare för överviktsopererade att dagligen ta rätt vitamin- och mineraltillskott.

Bildkollage på teamet som arbeta på Baricol Bariatrics

Vi har forskning och utveckling tillsammans med Kerry Nutrition. Vår tillverkning sker i Tyskland i en GMP klassad anläggning som levererar . Vi som arbetar på Baricol Bariatrics AB har tillsammans lång erfarenhet från nutrition, läkemedel, överviktskirurgi samt medicinsk teknik.

VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

Beställ ett provpaket!

För endast 49 kronor kan du testa en tablett av samtliga smaker (hallon/persika, jordgubb, apelsin och citrus) och formuleringar (tugg- och brustablett) av Baricol Complete!  Du får även en rabattkod som du kan använda vid nästa köp (värde 49 kronor).

Baricol Bariatrics - för ett fortsatt bra liv!

Våra hjärtefrågor

Vi skapade företaget Baricol Bariatrics med ett mål i åtanke: att hjälpa människor till ett fortsatt bra liv! Vi gör det genom att ge våra kunder tillgång till skräddarsydda produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Koncentrerade nyttigheter

Vi söker världen över för att hitta nyttiga ingredienser av högsta kvalitet. Vår produktion sker hos noga utvalda och certifierade fabriker i Europa. Det betyder att vi kan erbjuda dig som kund innovativt och hälsosamma produkter med ett innehåll anpassade efter speciella förutsättningar.

Experter inom hälsa

Sedan företaget grundades i slutet av 2014 har våra medarbetare med gedigen bakgrund inom nutrition, medicin och life science arbetat outtröttligt för att skapa produkter och tjänster som verkligen gör skillnad varje dag i fler än 10 länder.