Hjälp och support 031 – 333 44 33

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Din säkerhet är viktig för oss. Baricol Bariatrics AB värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med hög säkerhet. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) är en säkerhetsstandard som anger hur kortnummer och annan transaktionsinformation ska hanteras. Våra servrar är PCI DSS certifierade. Alla kunduppgifter hanteras i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204), PUL.

Vilka personuppgifter behandlar Baricol Bariatrics AB?

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på vår hemsida genom cookies. De personuppgifter som vi behandlar är ditt namn, e-postadress, köp-, betal- och orderhistorik, leveransadress, IP-adress och telefonnummer.

Hur skyddas mina personuppgifter?

De personuppgifter vi behandlar håller vi i säkert förvar genom säkerhetsrutiner och organisatoriska åtgärder, uppkopplingen till hemsidan sker över en krypterad anslutning genom SSL. Vi har brandväggar och antivirusprogram som skyddar och förhindrar obehörig tillgång till vårt nätverk.

Cookies

Vi använder så kallade ”cookies” för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Vi samlar inte in någon personlig information om dig som besökare. Istället används cookies för att hålla koll på din varukorg samt komma ihåg de val och inställningar du gjort i butiken. Om cookies är inaktiverade kommer sidan inte fungera som den ska och du kommer ej kunna handla.

Hur aktiverar jag cookies?
Leta under ”inställningar” alternativt ”säkerhetsinställningar” i din webbläsare. Det ser olika ut i olika system.