Hjälp och support 031 – 333 44 33

Välkommen till oss!

Genom att kontakta kundservice får du hjälp med att skräddarsy din prenumeration eller få svar på dina frågor. Vi är väldigt intresserade av dina synpunkter för att kunna utveckla vårt stöd till dig som användare och för att utveckla framtidens produkter samt tjänster. Till vår hjälp har vi välutbildad personal (tillgång till dietist och läkare) och därmed är vi extra väl lämpade att hjälpa dig.

Vår kundtjänst har öppet helgfria vardagar: 09.00 – 12.00.

Telefon kundtjänst: +46 (0) 31 – 333 44 33
E-post: info@baricol.se

Vi besvarar e-mail inom en arbetsdag, vid helg eller helgdag besvaras dina frågor efterföljande vardag. Följ oss gärna även på sociala medier.

HÄR FÅR DU MER HJÄLP

Prenumeration

Baricol® Complete löpande prenumeration ger dig möjlighet att alltid ha vitaminer & mineraler hemma till ett fördelaktigt pris. För att du ska få bästa effekt av Baricol Complete är det viktigt att du dagligen tillför kroppen en jämn dos.  Du kan alltid byta smaker eller från brus- till tuggtablett.

Läs mer

Köpvillkor

Vi är angelägna om att skapa en trygg miljö för dig i vår e-butik. Tillsammans med våra partners (Svea Ekonomi, PostNord m fl.) försöker vi tillvarata din trygghet i alla led. Läs mer om våra villkor nedan.

Läs mer

Betalning

Vi samarbetar med Svea Ekonomi och Stripe gällande betalningar. Om du har betalt med faktura kan se betalstatus på dina fakturor och med en enkel knapptryckning flytta förfallodatum via SveaWebPay ”Mina sidor” där kan du även se din faktura. Du loggar in med den mailadress som registrerades vid ditt köp.

Läs mer

 

Beställning & leverans

Vi skickar din leverans med hjälp av PostNord alternativt DHL. Kontakta oss på kundtjänst tel: +46 (0) 31 – 333 44 33 eller via mail: info@baricol.se om du har frågor om din leverans eller beställning.

Spåra din leverans

 

Beställ ett provpaket!

För endast 49 kronor kan du testa en tablett av samtliga smaker (hallon/persika, jordgubb, apelsin och citrus) och formuleringar (tugg- och brustablett) av Baricol Complete!  Du får även en rabattkod som du kan använda vid nästa köp (värde 49 kronor).

Baricol Bariatrics - för ett fortsatt bra liv!

Våra hjärtefrågor

Vi skapade företaget Baricol Bariatrics med ett mål i åtanke: att hjälpa människor till ett fortsatt bra liv! Vi gör det genom att ge våra kunder tillgång till skräddarsydda produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Koncentrerade nyttigheter

Vi söker världen över för att hitta nyttiga ingredienser av högsta kvalitet. Vår produktion sker hos noga utvalda och certifierade fabriker i Europa. Det betyder att vi kan erbjuda dig som kund innovativt och hälsosamma produkter med ett innehåll anpassade efter speciella förutsättningar.

Experter inom hälsa

Sedan företaget grundades i slutet av 2014 har våra medarbetare med gedigen bakgrund inom nutrition, medicin och life science arbetat outtröttligt för att skapa produkter och tjänster som verkligen gör skillnad varje dag i fler än 10 länder.