Hjälp och support 031 – 333 44 33

Baricol® Complete Sväljtablett

Baricol Complete sväljtablett med förpackning placerade på ett bord

Baricol® Complete Sväljtablett

Baricol Complete sväljtablett är valet för dig som föredrar sväljtabletter framför våra andra formuleringar men som ändå vill ha en produkt som är unikt utformad för dig som är överviktsopererad. Baricol Complete sväljtablett innehåller alla vitaminer och mineraler som du behöver efter din gastric bypass eller gastric sleeve-operation och du behöver bara hålla reda på en enda förpackning*.

De kunder som har sväljtabletten som sin favorit brukar antingen dela upp dygnsdosen på två gånger eller ta alla på en gång.

*Enligt Nordiska riktlinjer

Baricol Complete rekommenderas av sjukvården och är klassificerad som  FSMP (livsmedel för speciella medicinska ändamål).

Baricol Complete pulver frukost

Fördelar med Baricol® Complete Sväljtablett

  • Enkelt! Bara en förpackning att hålla reda på!
  • Ta alla tabletterna på en gång eller dela upp under dagen!
  • Enkel prenumerationslösning som kommer hem till dig varje månad.
  • Anpassade för dig som är överviktsopererad i och med att Baricol Complete exempelvis innehåller kalciumcitrat som lättare tas upp än karbonat som finns i receptbelagda alternativ.
profilbild på Louise har gjort en gastric sleeve och väljer baricol sväljtablett

Därför väljer jag Baricol® Complete Sväljtablett

Louise, Gastric Sleeve-opererad 2017

Direkt efter min gastric sleeve-operation valde jag vanliga receptbelagda vitaminer men tyckte det var krångligt med recept och vissa smakade väldigt illa…. Kom sedan i kontakt med Baricol Complete och blev väldigt imponerad. Allt-i-ett och behövde inte ordna med recept och fylla på i omgångar när de tog slut i burken.

Snygg förpackning, smarta blister med exakt tre dagar per karta och framför allt; nu får jag allt-i-ett och allt praktiskt hem i brevlådan!

Jag sväljer dem med mitt morgonkaffe och de glider lätt ner.  Jag kommer aldrig välja något annat än Baricol! 

LÄS MER!

Vi vill att Baricol Complete ska vara ett vitamin- och mineraltillskott för alla som genomgått en överviktsoperation, därför finns våra produkter i flera smaker och i 4 formuleringar. Välj mellan tugg- brus- sväljtablett eller neturalt pulver. Läs mer om våra formuleringar och hur du kan variera dem.