Hjälp och support 031 – 333 44 33

Baricol Complete brustablett

Baricol Complete brustablett hallon & persika på ett bord

Baricol® Complete Brustablett

Baricol Complete är ett unikt utvecklat kosttillskott för dig som har genomgått en viktoperation och vill på ett enkelt sätt få i dig alla de vitaminer och mineraler du behöver*.

Vår brustablett är ett perfekt val för dig som vill ha en allt-i-ett produkt och endast en förpackning att hålla reda på.

Genom att lösa upp dygnsdosen (2 brustabletter) i ett glas vatten eller i en vattenflaska, kan du reducera antalet tillfällen du behöver ta dina vitaminer till endast ett per dag. Om du väljer att ta dem i en vattenflaska får den sedan följa med på gymmet, i bilen eller på jobbet. Baricol Complete bryter ytspänningen på vattnet vilket för många upplevs som lättare att dricka. Välj mellan läskande citrussmak eller vår bäriga smak hallon/persika.

*Enligt Nordiska riktlinjer
Baricol Complete rekommenderas av sjukvården och är klassificerad som  FSMP (livsmedel för speciella medicinska ändamål).

Baricol Complete brustablett med grå vattenflaska och kettle bells i bakgrunden

Fördelar med Baricol Complete brustablett

  • Enkelt! Släng ner två tabletter i din vattenflaska och dygnsdosen är klar.
  • Finns i smakerna citrus och hallon/persika.
  • Enkel prenumerationslösning som kommer hem till dig varje månad.
  • Anpassade för dig som är överviktsopererad i och med att tabletten redan är upplöst när den när mage och tarm.
  • Du behöver bara hålla reda på en förpackning och slipper dela upp i dosett.
Veronica brustablett baricol

Därför väljer jag Baricol Complete brustablett

Veronica, Gastric Bypass-opererad 2018

Under min första sommar som gastric bypass opererad tog jag inga vitaminer – det var för krångligt med många olika förpackningar och tider. På Danderyds sjukhus tipsade de mig om Baricol Complete och sedan dess tar jag mina vitaminer varje dag och det kändes mycket enklare nu. Jag började med att beställa ett provpaket sedan startade jag en prenumeration och jag är supernöjd. Baricol känns mer roliga att ta, jag tar båda brustabletterna i min vattenflaska och har med dem på gymmet på jobbet – ja överallt. Baricol känns fräscht inte som en medicin. Jag känner mig ju inte sjuk och då vill jag ha en produkt som matchar mitt nya jag!

LÄS MER!

Vi vill att Baricol Complete ska vara ett vitamin- och mineraltillskott för alla som genomgått en överviktsoperation, därför finns våra produkter i flera smaker och i 4 formuleringar. Välj mellan tugg- brus- sväljtablett eller neturalt pulver. Läs mer om våra formuleringar och hur du kan variera dem.